PÖYTYÄN TEHORAKENNUS OY

Maanpääntie 1044 21930 UUSIKARTANO

Betoninvahvaa ammattitaitoa

SOITA 0400 821 895

Pyydä tarjous rakennuspalveluistamme!

Voit jättää tiedustelun tai tarjouspyynnön myös oheisella lomakkeella. Vastaamme sinulle mahdollisimman pian!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Rakennusliike Pöytyän Tehorakennus Oy
Maanpääntie 1044
21930 UUSIKARTANO

Y-tunnus: 2339407-3
Puh: 0400 821 895

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Rakennusliike Pöytyän Tehorakennus Oy:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.

Rakennuspalvelut Pöytyältä

Pöytyän Tehorakennus Oy tarjoaa kattavat rakennuspalvelut aina suurista teollisuuden betonimuottitöistä ja niiden valuista talojen rakentamiseen, perustuksista alkaen. Palveluihimme kuuluvat kaikki rakentamisen vaiheet. Palvelemme yrityksiä ja yksityisasiakkaita Pöytyältä koko Turun alueelle.

Kaikki lähtee vankoista perustuksista

Olemme rakennusalan moniosaajia ja taidamme monenlaiset rakennustyöt vuosien kokemuksella ja ammattitaidolla. Ydinosaamistamme ovat erilaiset rakennusten perustustyöt, betonimuottityöt ja niiden valut. Osaamisemme kattaa mm.

  • betonimuottityöt ja niiden valut
  • puurunkotyöt
  • talojen perustukset
  • alihankintatyöt
  • saneeraustyöt
  • talojen rakennus
  • sisustustyöt
  • vesikatot
  • talon ulkoverhoukset
  • väliseinien rakennus
  • ikkuna-asennukset
  • perustusten harkkomuuraukset
  • elementtiasennukset
  • puhdistamoiden, vesilaitosten ja tukimuurien muottityöt

Tekemiimme töihin voit tutustua tarkemmin kuvagalleriassa.

Kysy lisää rakennustöistämme!

Millaisia rakennuspalveluja sinä tarvitset? Tutustu sivuihimme, ota yhteyttä ja kysy lisää! Palvelemme Pöytyältä käsin koko Turun alueella!